Kuusen hoito-ohje

  • Säilytä oston jälkeen joulukuusi viileässä. Kuusen ollessa jäätynyt on se hyvä sulattaa hitaasti esimerkiksi kylmävesiastiassa. Sahaa joulukuusen tyvestä noin 1-3 cm pala pois ennen sen laittamista kuusenjalkaan. Ensimmäisten vuorokausien ajan on huolehdittava, että kuusenjalassa on jatkuvasti vettä, sillä aluksi joulukuusi saattaa juoda vettä 2-3 litraa vuorokaudessa. Tarkista ja lisää vettä riittävän usein.

Kuusenhaku hakumatka

Miksi hankkisin kuusen paikalliselta kasvattajalta?

Paikalliselta tilalta hankittu kuusi on aina varma ja ekologinen valinta. Valitessasi lähikuusen tuontikuusen sijaan suosit uusiutuvaa luonnonvaraa, joka sitoo hiilidioksidia ja tuottaa happea metsissämme hidastaen näin kasvihuoneilmiötä. Tekokuuseen verrattuna luonnonkuusi lisäksi maatuu täysin, joten se ei tuhlaa energiaa eikä tuota haitallisia aineita luontoon. Kotimainen kuusi on tämän lisäksi kaunis ja luo kotiin aidon joulun tunnelman.

Lahjakorttien myynti

Yllätä, sukulaisesi, työntekijäsi tai ystävä, joulukuusi lahjakortilla. Lahjakortti oikeuttaa 170 cm- 220 cm pitkän metsäkuusen  noudon Aksun joulukuuset myyntipaikoilta. Mikäpä olisi parasta kun antaa joululahjaksi kaunis ja tunnelmallinen joulukuusi. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta yhteydenotto kaavakkeen kautta 

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.